En frilansjournalist takker for seg

Hogne B. Pettersen

Hovedgrunnen til at det blir vanskeligere for frilanserne er foruroligende.

Da har mitt liv som frilansjournalist kommet til veis ende for denne gangen. Som så mange andre har jeg blitt informasjonsrådgiver i det offentlige. Jeg er klar over at i enkeltes øyne setter dette meg i en bås som ellers forbeholdes telefonselgere, advokater, terrorister, seksualforbrytere og folk som har melk i glasset før de har oppi O’boy, men det får stå sin prøve.

Jeg har også meldt meg ut av Norsk Journalistlag. Min nye rolle lar seg ikke kombinere med journalistyrket, da jeg på mange måter blir sittende på andre siden av bordet nå, selv om mange av oppgavene mine vil ligne på journalistikk (video, foto og skriving).

Les hele innlegget hos Journalisten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.