Et nytt kapittel

VelkommEgoen til et nytt kapittel i mitt liv som blogger. Jeg har nå bestemt meg for å arkivere den gamle bloggen min, men den kan fortsettes leses som normalt, dersom du skulle være interessert.

Jeg har nå delt meg i to blogger. I denne norske bloggen vil jeg poste alt som faller meg inn å skrive om. Det kan bli noveller, kåserier, meninger (som jeg har mange av), lenker til ting jeg liker, musikk, litteratur, bilder og alt mulig annet. I min engelske blogg vil jeg konsentrere meg om programmering, web, fotografi og andre tekniske ting, i tillegg til sosiale medier og sosiale forretninger.

Jeg kommer også til å poste en del repriser fra den gamle bloggen min, men nå på norsk. Håper du blir med på reisen, så får vi se om blogglivet mitt tar seg opp.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.