Januar- og februar-musikk

Freja the Dragon - Midnight Feelings

Jeg får tilsendt 5-10 e-poster om dagen med forespørsler fra artister og management om jeg kan skrive om musikk de har gitt ut. Så jeg har nå bestemt meg for å velge ut det jeg liker best av det jeg rekker å høre på av det jeg får tilsendt og skrive litt om det. Dessverre ble jeg veldig forsinket nå i 2023, samt at det kom ikke så mye i januar, så her kommer både januar og februar. 

Continue reading

Mine 10 beste bilder i 2022

Mosaikk over Hognes favorittbilder fra 2022

Det ble tatt masse, masse bilder i 2022. Og jeg har brukt en del tid på å grunne over hvilke bilder jeg likte best av de jeg tok. Og her er mine 10 favoritter av bilder jeg tok i 2022!

Continue reading

Det var 2022

Selfie av Hogne Bø Pettersen som står på utkikkspunktet Preikstolen utenfor Fauske i Nordland. Han har på seg solbriller, og vi ser mobilen reflektert i dem. Bak ham, til høyre, ser vi E6 mot Fauske, og lenger bak ser vi litt av Fauske, blant annet kuplene på Stasjon 2 utenfor Fauske. Lenger i bakgrunnen ser vi fjellene i Bodø. Skjerstadfjorden fyller også store deler av bildet.

2022 skulle bli det glade og gode året, skulle det ikke? Gjett om vi tok feil. Har verden sett mer dyster ut enn den gjør nå om dagen? Men, man kan ikke gjøre annet enn å se positivt på det. På det personlige og profesjonelle plan har året vært mye bedre for min del. Her er min årsoppsummering! Continue reading